خانه » معرفی ChatGPT search، مزایا و معایب آن

معرفی ChatGPT search، مزایا و معایب آن

توسط Vulnerbyte
22 بازدید
گروه vulnerbyte - گروه والنربایت - vulnerbyte group - ChatGPT search

ChatGPT Search سی و یکم اکتبر ۲۰۲۴ توسط OpenAI معرفی شد و به نظر می‌رسد نتایج آن از بسیاری جهات، بهتر از گوگل است. از این رو، پیش بینی می‌شود ChatGPT Search در آینده نزدیک جایگزین گوگل شود و به صورت پیش فرض در مرورگر کاربران قرار گیرد.

ChatGPT Search قادر است تا پاسخ‌های بلادرنگ به جستجوهای مکالمه‌ای در این پلتفرم ارائه دهد. ChatGPT تا پیش از این، بیشتر محدود به تولید پاسخ از داده‌های آموزشی خود بود و قابلیت‌های جستجوی وب محدودی داشت اما اکنون ChatGPT در پاسخ به سؤالات مربوط به اطلاعات اخیر مانند ورزش، سهام یا اخبار روز به طور خودکار وب را جستجو می‌کند و می‌تواند نتایج چند رسانه‌ای غنی ارائه دهد.

ChatGPT Search در حال حاضر، قادر است تاریخچه مکالمات را به خاطر بیاورد و مکالمه را با سؤالاتی در مورد همان موضوع ادامه دهد. خود ChatGPT همچنین می‌تواند چیزهایی را در مورد کاربران به خاطر بسپارد که بعداً از آنها استفاده کند. هدف توسعه دهندگان این است که ChatGPT را به هوشمندترین دستیار برای کاربران تبدیل کنند.

متاسفانه ChatGPT Search ابتدا بصورت غیررایگان در دسترس خواهد بود اما OpenAI قصد دارد تا در آینده آن را به صورت رایگان ارائه دهد.

این شرکت همچنین قصد دارد جستجو را با ویژگی‌های صوتی و Canvas، پلتفرم تعاملی خود برای کدنویسی و نوشتن ترکیب کند، اگرچه این قابلیت‌ها در راه‌اندازی اولیه فعلی در دسترس نخواهد بود.

OpenAI در ماه جولای از نمونه اولیه جستجوی وب مستقل رونمایی کرد. این قابلیت‌ها اکنون مستقیماً در ربات چت تعبیه شده است. OpenAI مدعی است که بهترین تجربه SearchGPT را در ChatGPT ارائه کرده است.

OpenAI جدیدترین شرکت فناوری است که دستیار جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی را راه اندازی کرده است و ابزارهای مشابه رقبایی مانند گوگل، مایکروسافت و استارت آپ Perplexity را به چالش کشیده است. متا نیز در حال توسعه موتور جستجوی هوش مصنوعی خود است.

کاربران ChatGPT Search همانند رابط کاربری Perplexity، می‌توانند با ربات چت به زبان طبیعی تعامل داشته باشند و پاسخی که توسط هوش مصنوعی به همراه منابع و لینک‌هایی برای مطالعه بیشتر ارائه می‌شود، دریافت کنند. این ابزارهای جدید در نهایت می‌توانند سهم 90 درصدی گوگل در جستجوی آنلاین را به چالش بکشند.

OpenAI برای کمک به توسعه جستجوی وب ChatGPT، با سازمان‌های خبری مانند رویترز (Reuters)، آتلانتیک (Atlantic)، لوموند (Le Monde)، فایننشال تایمز (Financial Times)، اکسل اسپرینگر (Axel Springer)، کوند ناست (Condé Nast) و تایم (Time) مشارکت داشته است.

با این حال، نتایج ChatGPT Search شامل اطلاعات از هر منبع آنلاینی که به طور فعال خزنده جستجوی آن را مسدود نکند، خواهد بود.

این ابزار علیرغم افزایش توانایی جستجو در وب و بررسی منابع، از اشتباه کردن مصون نخواهد بود به ‌ویژه هنگامی که در مورد حقایق غیرواقعی یا رویدادهایی سوال می‌شود که هرگز اتفاق نیفتاده‌اند. موتور جستجو ممکن است سعی کند پاسخی قابل قبولی را ارائه دهد که لزوماً صحیح نیست.

به نظر می‌رسد که فشار فعلی برای دسترسی به وب از طریق جستجوی هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال اینترنت را مختل سازد.

ChatGPT Search اکنون در حال آزمایش توسط کاربران ChatGPT Plus و Team است و برنامه‌هایی به منظور عرضه آن برای عموم در هفته‌های آینده وجود دارد. OpenAI یک افزونه مرورگر کروم به نام ChatGPT search را فعلا منتشر کرده است.

چنانچه نمی‌خواهید به طور پیش‌فرض گوگل را جایگزین کنید، اما می‌خواهید جستجو با ChatGPT را تجربه کنید، می‌توانید ChatGPT search را به شورتکات‌های جستجوی سایت کروم اضافه نمایید.

انجام این کار به این صورت است که یک شورتکات‌ مانند ” @chat ” را در نوار آدرس مرورگر تایپ کنید و به دنبال آن، عبارت مورد نظر خود را بنویسید تا بدون نیاز به مراجعه به سایت با ChatGPT جستجو شود.

صفحه فروشگاه وب کروم نیز افزونه ChatGPT را به موتور جستجوی پیش فرض خود در هنگام جستجو از نوار آدرس Chrome افزوده است و همه جستجوها را از طریق URL “https://chatgpt.com/?q=”  انجام می‌دهد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید.

 

منابع

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

پیام بگذارید